Brutálisan megerőszakolt egy kisfiút Svédországban egy afgán migránsbanda

Egy órán keresztül erőszakoskodott Uppsala városában öt afgán migráns egy kiskorú fiúval, a jelentések szerint a mobiltelefonjukkal rögzítették a kegyetlen eseményeket.

rsz_gettyimages-96551262-640x480.jpg

16 és 17 év körüli bevándorlók egy erdős területen megtámadtak egy 15 éves fiút, akit október 25-én a kora reggeli órákban erőszakoltak meg a fák között – adta hírül az Aftonbladet. A támadók ellen kiskorú sérelmére elkövetett szexuális erőszak miatt vádat emeltek.

A jelentés szerint az egyik migráns a telefonjával rögzítette az erőszakot, a felvételt a közösségi oldalakra is feltöltötte. Ezt az afgánt a hatóságok gyermekpornográfia készítésével is vád alá helyezték.

Az ugyancsak afgán származású áldozatot a bírósági dokumentumok szerint többször is megverték. A jelentés szerint a támadók először fejbe verték, majd megragadták, betömték a száját és becipelték az erdőbe.

Az öt afgán támadó tagadja az ellene felhozott vádakat, állításuk szerint ott sem voltak az incidenskor. A rendőrség birtokába került felvételeken azonban egyértelműen látszanak az elkövetők arcai.

A tisztviselők közlése szerint a támadók azzal fenyegették meg az áldozatukat, hogy az erőszakról készült felvételt közzéteszik az interneten, amennyiben szólni mer a rendőröknek. A letartóztatásuk előtt a videót közzé is tették.

a-girl-walks-in-a-corridor-of-a-temporary-holding-centre-for-asylum-seekers-in-a-huge-tent-getty-640x480.png

Johan Strömbäck főügyész azt szeretné, hogy abban az esetben, ha az elkövetőket bűnösnek találják, akkor toloncolják ki őket az országból. Az egyik támadó ügyvédje, Stefan Wallin alkoholos befolyásoltságra hivatkozva azt állította, hogy védence nem emlékszik, hogy ott lett volna a történtekkor.

Svédországban nem ez az első ilyen botrányos eset, februárban egy 15 éves afgán fiút ugyancsak bevándorlók erőszakoltak meg. Akkor egy malmöi menekültközpont elé cipelték ki az áldozatot, ahol két idősebb fiú szexuálisan zaklatta, majd fejbeverte.

Áprilisban szintén egy migráns lányt erőszakolt meg egy afgán, akiről később kiderült, hogy az állításával ellentétben nagykorú. A férfi éppen tévénézés közben támadta meg a 15 éves lányt egy menedékkérőközpontban. A fiatal lány mindössze két napja tartózkodott Svédországban.

Forrás: Aftonbladet

2 thoughts on “Brutálisan megerőszakolt egy kisfiút Svédországban egy afgán migránsbanda

  1. Pingback: Szexuális vészhelyzet? Súlyosbították a 10 éves kisfiút megerőszakoló iraki migráns ítéletét | BREITBART BUDAPEST

  2. Pingback: Szexuális vészhelyzet? Súlyosbították a 10 éves kisfiút megerőszakoló iraki migráns ítéletét | BREITBART BUDAPEST

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s