Újabb mélypont: Homokos leánykérés volt a Chicago Bulls meccsén

Ilyen még sosem volt, a Chicago Bulls és a San Antonio Spurs NBA csapatok kosármeccsének félidei szünetében egy homoszexuális pár eljegyzésében “gyönyörködhettek” a sportszeretők. Akinek gusztusa, megnézheti a felvételt is.

A Sporting News riportere lelkendezve számolt be arról, hogy eljegyzés volt a Chicago Bulls mérkőzésén. No nem azért, mintha akkora rajongója volna a szerelemnek, hanem azért mert a sportág történetében talán most először fordult elő, hogy két meleg pár eljegyzését láthatják a szurkolók. A riporter szerint ez egy “áttörés volt a sportok történetében”.

A nagy amerikai ligákról azt kell tudni (NFL, NHL, NBA, MBL), hogy nem igazán rajonganak a meleglobbiért, nem közvetítik propagandisztikus módon a gendermozgalom minden lépését. Persze ebben Obama elnök “áldásos” tevékenysége hozott némi változást, azóta minden hasonló tettről dicshimnuszt zengenek a sportberkekben.

Később a Twitteren több felhasználó közölte, hogy nem Michael és Jake eljegyzése volt az első, hiszen egy évvel ezelőtt az Atlanta Hawks mérkőzésén egy leszbikus pár már megtette ezt a “történelmi lépést”. Aki szereti magát kínozni, ezt is megnézheti:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAthleteAlly%2Fvideos%2F1110985535592751%2F&show_text=0&width=560

Forrás: Breitbart

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s