Szexuális vészhelyzet? Súlyosbították a 10 éves kisfiút megerőszakoló iraki migráns ítéletét

Megnövelték a börtönbüntetését annak az iraki migránsnak, aki egy bécsi uszodában megerőszakolt egy tízéves kisfiút.

A bécsi bíróság 7 év börtönbüntetésre ítélte a 21 éves Amir A.-t, miután bűnösnek találták kiskorú elleni szexuális zaklatás és szexuális erőszak vádpontjában.

Az eredeti 6 év börtönbüntetést tartalmazó ítéletet októberben függesztették fel, miután a védőügyvédek fellebbeztek az alsóbb bíróság döntése ellen. A fellebbezés szerint nem bizonyították minden kétséget kizáróan, hogy a férfi megértette-e a fiú tiltakozását.

Ezen a héten kedden azonban a bíróság úgy ítélt, hogy a cselekedetei nemi erőszaknak minősülnek. A hétéves börtönbüntetés mellett a szexragadozót arra kötelezték, hogy fizessen 5000 euró kompenzációs díjat az áldozat családjának.

PROZESS WEGEN VERGEWALTIGUNG EINES ZEHNJ€HRIGEN IN WIENER HALLENBAD

A felháborító incidens még 2015 decemberében történt a bécsi Theresianbad uszodájában, ahol az iraki férfi megragadta a kisfiút, elcipelte az öltözőkhöz, ahol zárt ajtók mögött megerőszakolta.

Ezt követően Amir visszament a medencéhez és úgy tett, mintha mi sem történt volna. Miután a kisgyerek elmesélte az úszómesternek a történteket, azonnal kihívták a mentőket.

A konfrontáció során az iraki férfi azzal magyarázta az erőszakot, hogy “szexuális vészhelyzet” volt, mert már négy hónapja nem szexelt.

A bíróságon a kisfiú édesanyja elmondta, hogy a fia továbbra is post-traumás stresszben szenved, a szörnyű támadást követően komoly egészségügyi kezelésen kellett átesnie.

Még a mostani ítélet sem jogerős, van helye fellebbezésnek.

58524fb2c46188c6138b4567

Nem ez volt az egyetlen eset, amikor uszodák környékén támadtak meg menedékkérők kisgyerekeket. Mistelbachban például azt követően tiltották ki ideiglenesen a bevándorlókat a helyi uszodából, hogy egy sötétbörű férfi szexuálisan zaklatott egy 13 éves lányt.

Az osztrák Kronen Zeitung adatai szerint csak Ausztriában idén 11,158 bűncselekményt követtek el feltételezhetően migránsok. Ez a szám tavaly 15,236 volt.

Forrás: Krone, RT

One thought on “Szexuális vészhelyzet? Súlyosbították a 10 éves kisfiút megerőszakoló iraki migráns ítéletét

  1. Pingback: Kereszény nőt késeltek meg egy osztrák migránsközpontban – épp Bibliát olvasott | BREITBART BUDAPEST

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s